Twarożek Śmietankowy
Twarożek śmietankowy to połączenie sera twarogowego ze świeżą śmietanką. Produkowany jest według opracowanego przepisu, który opiera się na twarogu i śmietance, dzięki czemu jest bogactwem wielu składników odżywczych. Twarożek posiada znakomite walory smakowe oraz lekką, kremową konsystencję. Ręcznie robiony. Do produkcji ręcznie robionego twarożku używa się najwyższej jakości składników. Ręcznie robiony.
Składniki: Mleko, kultury bakterii, śmietanka. Surowcem jest mleko krowie od naszych dostawców, wyłącznie polskiego pochodzenia.
Informacje | |
---|---|
Opakowanie jednostkowe | ok. 0,250 kg |
Opakowanie zbiorcze | 10 kg |
Warunki przechowywania | 1 - 10 stopni C |
Termin przydatności | 10 dni |
Zawartość tłuszczu | 14 % |
VAT PL | 5 % |
Kod kreskowy jednostkowy |