Twarożek Śmietankowy

 

Twarożek śmietankowy to połączenie sera twarogowego ze świeżą śmietanką. Produkowany jest według opracowanego przepisu, który opiera się na twarogu i śmietance, dzięki czemu jest bogactwem wielu składników odżywczych. Twarożek posiada znakomite walory smakowe oraz lekką, kremową konsystencję. Ręcznie robiony. Do produkcji ręcznie robionego twarożku używa się najwyższej jakości składników. Ręcznie robiony.

Składniki: Mleko, kultury bakterii, śmietanka. Surowcem jest mleko krowie od naszych dostawców, wyłącznie polskiego pochodzenia.

 

Smietankowy

 

 

Informacje 
Opakowanie jednostkowe ok. 0,250 kg
Opakowanie zbiorcze 10 kg
Warunki przechowywania 1 - 10 stopni C
Termin przydatności 10 dni
Zawartość tłuszczu 14 %
VAT PL 5 %
Kod kreskowy jednostkowy    

 

  Zobacz specyfikację pdf