Ser twarogowy półtłusty 250 g - próżnia


To tradycyjnie produkowany ser twarogowy ze świeżego mleka ukwaszonego specjalnie dobranymi kulturami bakterii kwasu mlekowego. Jest to naturalny, tradycyjny twaróg półtłusty formowany w równoważone kostki 250 gramów. Zacho­wuje to, co w mleku najcenniejsze: bogactwo wita­min, białka i składników mineralnych. Charakteryzuje się wyjątkowo delikatnym smakiem. Wyróżniony znakiem „Jakość Tradycja”

 

Poltlusty proznia 250

 

 

 

 

Informacje 
Opakowanie jednostkowe  
0,250 kg
Opakowanie zbiorcze karton 10 kg
Warunki przechowywania 1 - 10 stopni C
Termin przydatności 19 dni
Zawartość tłuszczu 4 %
VAT PL 5 %
Kod kreskowy jednostkowy: 5907528601717

 

 

Zobacz specyfikację pdf