Masło Ekstra
zawartość tłuszczu mlecznego 82%


Masło Ekstra produkowane jest w tradycyjnej masielnicy, a metoda produkcji pozostaje niezmieniona od wielu lat. Otrzymujemy je w wyniku zmaślenia wydzielonej z mleka i odpowiednio przygotowanej śmietanki. Klasyczne, naturalne masło ekstra posiada doskonałe walory smakowe. Zawiera naturalnie skoncentrowane witaminy rozpuszczalne w tłuszczu: A, D, E i K.
Masło Ekstra certyfikowane jest znakiem Jakość Tradycja, co oznacza, że jest wytwarzane w niezmienionej recepturze od co najmniej 50 lat.

Składniki: śmietanka pasteryzowana.

 

 masło ekstra

 

maslo extra 1

Informacje 
Opakowanie jednostkowe kostka 200 g
Opakowanie zbiorcze karton 50szt. (10 kg)
Warunki przechowywania 0 - 8 stopni C
Termin przydatności 25 dni
Zawartość Tłuszczu 82 %
VAT PL 5 %
Kod kreskowy jednostkowy 5907528601410

 

Zobacz specyfikację pdf