Masło Ekstra
zawartość tłuszczu mlecznego 82%
Masło Ekstra produkowane jest w tradycyjnej masielnicy, a metoda produkcji pozostaje niezmieniona od wielu lat. Otrzymujemy je w wyniku zmaślenia wydzielonej z mleka i odpowiednio przygotowanej śmietanki. Klasyczne, naturalne masło ekstra posiada doskonałe walory smakowe. Zawiera naturalnie skoncentrowane witaminy rozpuszczalne w tłuszczu: A, D, E i K.
Masło Ekstra certyfikowane jest znakiem Jakość Tradycja, co oznacza, że jest wytwarzane w niezmienionej recepturze od co najmniej 50 lat.
Składniki: śmietanka pasteryzowana.
Informacje | |
---|---|
Opakowanie jednostkowe | kostka 200 g |
Opakowanie zbiorcze | karton 50szt. (10 kg) |
Warunki przechowywania | 0 - 8 stopni C |
Termin przydatności | 30 dni |
Zawartość Tłuszczu | 82 % |
VAT PL | 5 % |
Kod kreskowy jednostkowy | 5907528601410 |