Twaróg półtłusty 250 g – próżnia
To tradycyjnie produkowany ser twarogowy ze świeżego mleka ukwaszonego specjalnie dobranymi kulturami bakterii kwasu mlekowego. Jest to naturalny, tradycyjny twaróg półtłusty formowany w równoważone kostki 250 gramów. Zachowuje to, co w mleku najcenniejsze: bogactwo witamin, białka i składników mineralnych. Charakteryzuje się wyjątkowo delikatnym smakiem. Wyróżniony znakiem „Jakość Tradycja”.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Składniki:
Mleko, kultury bakterii. Surowcem jest mleko krowie od naszych dostawców wyłącznie polskiego pochodzenia.
Opakowanie jednostkowe
0,25 kg
Opakowanie zbiorcze
10 kg
Warunki przechowywania
1-10°C
Termin przydatności
19 dni
Zawartość tłuszczu
4 %
VAT PL
5 %