Twaróg Półtłusty
– pergamin
Sery twarogowe w pergaminie mają zwartą, jednolitą strukturę, smak czysty, łagodny, lekko kwaśny. Pasują na każdą porę dnia i każdą okazję, zarówno na codzienne kanapki, zdrowe śniadanie, kolację lub przekąskę. Powstają z pasteryzowanego mleka krowiego zgodnie z tradycyjnymi recepturami, dzięki którym osiągają odpowiednią konsystencję i smak. Produkty wyróżnione są znakiem "Jakość Tradycja", co jest potwierdzeniem najwyższej jakości.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Składniki:
Mleko, kultury bakterii. Surowcem jest mleko krowie od naszych dostawców wyłącznie polskiego pochodzenia.
Opakowanie jednostkowe
ok. 0,5 kg
Opakowanie zbiorcze
10 kg
Warunki przechowywania
1-10°C
Termin przydatności
10 dni
VAT PL
5 %