Masło Extra – blok 10 kg, 20 kg
Masło Ekstra produkowane jest w tradycyjnej masielnicy, a metoda produkcji pozostaje niezmieniona od wielu lat. Otrzymujemy je w wyniku zmaślenia wydzielonej z mleka i odpowiednio przygotowanej śmietanki. Klasyczne, naturalne masło ekstra posiada doskonałe walory smakowe. Zawiera naturalnie skoncentrowane witaminy rozpuszczalne w tłuszczu: A, D, E i K. Masło Ekstra certyfikowane jest znakiem Jakość Tradycja, co oznacza, że jest wytwarzane w niezmienionej recepturze od co najmniej 50 lat.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Składniki:
Śmietanka pasteryzowana.
Opakowanie jednostkowe
blok 10 kg, 20 kg
Warunki przechowywania
0 - 8°C
Termin przydatności
30 dni
Zawartość tłuszczu
82%
VAT PL
5 %