Tort Twarogowy
Tort twarogowy posiada zwartą i jednocześnie delikatną konsystencję oraz wyjątkowe walory smakowe. Wykonany jest według tradycyjnej receptury naszych babć. Dostępny jest w wersji tradycyjnej lub z dodatkiem aromatycznej czarnuszki.
Składniki: Mleko, kultury bakterii. Surowcem jest mleko krowie od naszych dostawców, wyłącznie polskiego pochodzenia.
Informacje | |
---|---|
Opakowanie | ok. 2 kg |
Opakowanie zbiorcze | Karton ok. 2 kg |
Warunki przechowywania | 1 - 10 stopni C |
Termin przydatności | 7 dni |
VAT PL | 5% |
Ser twarogowy półtłusty mielony
Ser twarogowy mielony w kilogramowym wiaderku to wyjątkowy, prawdziwy, przemielony twaróg. Jest gładki z lekko wyczuwalną ziarnistością, lekko kwaśny. Wyciągany łyżką z wiaderka nie traci kształtu i jest zwarty. Jest dobry nie tylko do serników, ale również do klusek leniwych.
Informacje | |
---|---|
Opakowanie jednostkowe | 1 kg |
Warunki przechowywania | 1 - 10 stopni C |
Termin przydatności | 11 dni |
Zawartość tłuszczu | 4 % |
VAT PL | 5 % |
Twaróg tłusty - próżnia
Sery twarogowe pakowane próżniowo to produkty najwyższej jakości z polskiego mleka. Zapakowane są w pergamin zabezpieczony folią, dzięki czemu termin przydatności do spożycia jest dłuższy. Zachowują przy tym wszelkie walory smakowe. Produkty wyróżnione są znakiem "Jakość Tradycja" co jest potwierdzeniem najwyższej jakości.
Informacje | |
---|---|
Opakowanie jednostkowe |
ok. 0,3 kg |
Opakowanie zbiorcze | 10 kg |
Warunki przechowywania | 1 - 10 stopni C |
Termin przydatności | 18 dni - folia (próżnia) |
VAT PL | 5 % |
Twaróg Wiejski - próżnia
Zawiera wyłącznie pasteryzowane mleko najwyższej jakości i żywe kultury starannie dobranych bakterii. Bogaty w pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko, wapń i cały zestaw witamin oraz składników mineralnych. Produkt ma niepowtarzalny smak, zapach i konsystencję tradycyjnego, wiejskiego twarogu. Produkt wyróżniony jest znakiem "Jakość Tradycja", co jest potwierdzeniem najwyższej jakości.
Składniki: Mleko, kultury bakterii. Surowcem jest mleko krowie od naszych dostawców, wyłącznie polskiego pochodzenia.
Informacje | |
---|---|
Opakowanie jednostkowe | ok. 0,3 kg |
Opakowanie zbiorcze | 10 kg |
Warunki przechowywania | 1 - 10 stopni C |
Termin przydatności | 14 dni - folia (próżnia) |
VAT PL | 5 % |
Twarożek Śmietankowy
Wyjątkowy produkt w asortymencie OSM Łask. Twarożek śmietankowy to połączenie sera twarogowego ze świeżą śmietanką. Produkowany jest według opracowanego przepisu, który opiera się na mleku, podpuszczce i śmietance, dzięki czemu jest bogactwem wielu składników odżywczych. Produkt wyróżniony jest znakiem "Jakość Tradycja" co jest potwierdzeniem najwyższej jakości. Twarożek posiada znakomite walory smakowe oraz lekką, kremową konsystencję. Ręcznie robiony.
Składniki: Mleko, kultury bakterii, śmietanka. Surowcem jest mleko krowie od naszych dostawców, wyłącznie polskiego pochodzenia.
Informacje | |
---|---|
Opakowanie jednostkowe | ok. 0,250 kg |
Opakowanie zbiorcze | 10 kg |
Warunki przechowywania | 1 - 10 stopni C |
Termin przydatności | 10 dni |
Zawartość tłuszczu | 14 % |
VAT PL | 5 % |
Kod kreskowy jednostkowy |